WakeWorld

WakeWorld (http://www.wakeworld.com/forum/index.php)
-   Archive through May 21, 2003 (http://www.wakeworld.com/forum/forumdisplay.php?f=68703)
-   -   Remotes (http://www.wakeworld.com/forum/showthread.php?t=66944)

gitair77 05-14-2003 6:21 AM

Will my clarion remote fit other head units? Would I have to modify the wireing? I would like to get a unit with higher voltage output. Any sugestions?

whitechocolate 05-14-2003 11:00 AM

No Your Clarion Remot Will not work with any other Units Get a "Pre-amp" It will bump up your Output voltage as hig as 4-7 volts Im using the Rockford fosgate PA 200 they cost around $200 <BR>But There are plenty of other Pre amps out there <BR>


All times are GMT -7. The time now is 4:30 AM.