WakeWorld

WakeWorld (http://www.wakeworld.com/forum/index.php)
-   Archive through June 17, 2007 (http://www.wakeworld.com/forum/forumdisplay.php?f=464977)
-   -   blown type r (http://www.wakeworld.com/forum/showthread.php?t=462511)

truebeachbum 06-13-2007 10:18 AM

i was playing it it was set up perfect it was pounding everything is fine then i turn on the boat about an hour later n the speaker dosent make a sound then i put my ear down there n its barley poping a little bit and if u pushed on the cone it didnt move at all could it be becouse of heat it was like 90 to 100 + in the area were the sub was. and another question i have an amp just running my tower speakers and they worked fine spring break then we had a bad freeze and i go to turn them an and the amp came on but if u turned it up all the way up a little bit of buzzing if u put ur ear to it is this just most likley the remote wire

guido 06-13-2007 10:23 AM

Doood.... re-type that in english and you might get a better response. Punctuation is a good thing. I could only get through the first line before my head started to hurt.

rbeckei 06-13-2007 10:57 AM

What? HUH? Did you fart?

pureblue 06-13-2007 12:27 PM

Ya, I am trying to figure out what the second question was.

truebeachbum 06-13-2007 12:35 PM

ok forget the first ? i figured it out sorry bout all the mistakes i was typeing realy fast ok here is the second one again. my tower speakers are run of one amp. My speakers were working fine spring break no problems, but i get my boat out last weekend and the amp gets power but no sound from the speaker. Is this most likley from the remote wire?

tonality 06-13-2007 12:44 PM

Remote wire is only to turn the amp on, so no, that's not your problem.

truebeachbum 06-13-2007 1:52 PM

can u tell me what it is

882001 06-13-2007 3:58 PM

cone wont move = need new speakers

malibupilot 06-13-2007 5:24 PM

less boating, more schooling


All times are GMT -7. The time now is 1:00 PM.