WakeWorld

WakeWorld (http://www.wakeworld.com/forum/index.php)
-   Archive through July 21, 2006 (http://www.wakeworld.com/forum/forumdisplay.php?f=349637)
-   -   bridging a amp (http://www.wakeworld.com/forum/showthread.php?t=339163)

boomerang 06-23-2006 8:29 PM

any one know how this will work out? <BR>If I want to run a pair of 4ohm speakers. And my amp has 4 channels. <BR> <BR>If I only run front channel input will I still need to bridge output to get full capacity?

mikeski 06-23-2006 9:33 PM

should work fine, that's how most of us run our tower speakers

newty 06-24-2006 1:50 AM

Run one speaker bridged to the front channel and one speaker bridged to the rear. Front and rear become right and left. Be sure your amp is 2 ohm stable.


All times are GMT -7. The time now is 7:22 AM.