2002 supra ssv decal problems Log Out | Topics | Search | Register | Edit Profile | User List
Last Day | Last Week | Tree View | Moderators | Help/Instructions
WakeWorld Discussion Board » >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive » Archive through July 28, 2009 » 2002 supra ssv decal problems « Previous Next »
By jason mcmaster (jaymcmaster1976) on Tuesday, July 14, 2009 - 9:23 am:    Edit Post Delete Post
A friend told me that the 2002 supra had a bad batch of glue for the decals. Mines 7 years old now and the decals have been falling off for a few seasons now. Can anyone tell me if this is a true statement about the glue?


Thanks

 
By Bret (wakeride26) on Tuesday, July 14, 2009 - 9:40 am:    Edit Post Delete Post
A bad batch of Glue? 7 Year old decals are not going to be warrantied because of a bad batch of glue. Had you tried to do this when you first noticed the problem, maybe. But no way are they going to warranty that.
 
By Sam (wake1823) on Tuesday, July 14, 2009 - 11:51 am:    Edit Post Delete Post
lol. 7 years old.

the glue did it's job.

 
By jason mcmaster (jaymcmaster1976) on Tuesday, July 14, 2009 - 12:20 pm:    Edit Post Delete Post
haha stfu, It started after 1 year Sam. I'm to busy and a procrastinator. Anyway if you don't have anything positive to say please don't speak.

Thank you

 
By jason mcmaster (jaymcmaster1976) on Tuesday, July 14, 2009 - 12:21 pm:    Edit Post Delete Post
Thanks for the help Bret.
 
By brian howard (supraguy) on Tuesday, July 14, 2009 - 12:38 pm:    Edit Post Delete Post
I had a 2002 Supra launch with 612 hours on never had a decal come off....
 
By tommy robertson (tomcat22) on Tuesday, July 14, 2009 - 12:40 pm:    Edit Post Delete Post
I have a 2004 and the wave stickers started peeling on mine last year. Took it to the dealer and they put new ones on and it did cost that much.
 
By Bryan Locke (gwnkids) on Tuesday, July 14, 2009 - 6:43 pm:    Edit Post Delete Post
My 02 was rock solid and was stored outside. I may still have the extra horizontal lines if you need them (yellow.)
 
By adam (03suprassv) on Wednesday, July 15, 2009 - 3:03 am:    Edit Post Delete Post
I have a 2003 ssv and the wave stickers on the rear sides have bubbles under them. Has been this way for a long time.
 
By John Eilers (jeilers1) on Wednesday, July 15, 2009 - 7:08 am:    Edit Post Delete Post
2008 model and the supra logo is lifting in one spot on the port side. 20hrs on boat
 
By Nick (ironcross25) on Wednesday, July 15, 2009 - 7:47 am:    Edit Post Delete Post
I dont have a newer supra but my 86 decals havent lifted a bit
 
By adam (03suprassv) on Wednesday, July 15, 2009 - 10:05 am:    Edit Post Delete Post
I just live with it the way it is. Could have things to do with climate, where it is stored, fresh or salt water, who knows. If it is that big of a deal on an older boat just buy you some new decals. Im not sure how you will determine if it was a bad batch of glue unless they had 100's of boats come back.
 
By JHG (jhgsupra) on Thursday, July 16, 2009 - 3:43 am:    Edit Post Delete Post
Bubbles on our 03' waves as well and have been there since I picked it up in 2004. I think they counter force our 2000#'s of ballast...
 
By andrew taft (taft) on Sunday, July 19, 2009 - 2:28 am:    Edit Post Delete Post
Any suggestion for reattaching decals?
 

Topics | Last Day | Last Week | Tree View | Search | User List | Help/Instructions Administration
Privacy Policy | Terms of Use
WakeSpace is owned by eWake, Inc.
Copyright © 1996 - 2010, All Rights Reserved.
WakeSpace@WakeWorld.com