supreme ballast pump problem (fuse po... Log Out | Topics | Search | Register | Edit Profile | User List
Last Day | Last Week | Tree View | Moderators | Help/Instructions
WakeWorld Discussion Board » >> Boats, Accessories & Tow Vehicles Archive » Archive through April 21, 2006 » supreme ballast pump problem (fuse pops) « Previous Next »
By Jeremy Sanders (jsanders) on Thursday, March 23, 2006 - 11:37 pm:    Edit Post Delete Post
warm water coming and I need to fix my boat quick! When I goto fill my ballasts with the toggle switches more often than not the fuse pops out. I play with the switch back and forth and can usually get it going, but want to fix it. I am thinking that the pumps are old and worn out or maybe just old fuses. Any thoughts on what it might be or how to troubleshoot this? I would really like to take care of this problem myself rather than goto shop.
 
By midwesty (midwesty) on Friday, March 24, 2006 - 12:39 am:    Edit Post Delete Post
jeremy

it pretty much is a common problem on these boats. do a quicke search on supremes and i think a fella responds about taking the pump apart and lubing the impeller part with silicone and then putting it back together ...

 
By Jeremy Sanders (jsanders) on Friday, March 24, 2006 - 10:22 am:    Edit Post Delete Post
thanks. I hope that it works!
 
Topics | Last Day | Last Week | Tree View | Search | User List | Help/Instructions Administration
Privacy Policy | Terms of Use
WakeSpace is owned by eWake, Inc.
Copyright © 1996 - 2008, All Rights Reserved.
WakeSpace@WakeWorld.com